Ferrari 599 HGTE στην Γενεύη

Σχετικά άρθρα

ferrari-599-gtb

H Ferrari θα παρουσιάσει στην Γενεύη την έκδοση HGTE της 599 GTB. Τα αρχικά HGTE, μας έχει συνηθίσει η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία να τα βάζει στα αυτοκίνητα της συνήθως στο τέλος της “ζωής” του. Όμως στην περίπτωση της Fiorano φαίνεται ότι θα το κάνει νωρίτερα μιας και θέλει να τονώσει τις πωλήσεις της ,αφού δεν φαίνονται να είναι και οι προβλεπόμενες.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουνε γίνει γνωστές αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει ανανεωμένος μπροστά προφυλακτήρας που θα είναι επηρεασμένος από αυτό της F430 Scuderia. Νέοι τροχοί 20″ καθώς και νέος πίσω προφυλακτήρας με νέες απολήξεις των εξατμίσεων ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές. Εσωτερικά αναμένονται να υπάρχουν νέα αγωνιστικά καθίσματα καθώς και προσθήκη πολλών carbon διακοσμητικών.

Μηχανικά θα διατηρηθεί ο V12 6 λίτρων κινητήρας της με την απόδοση του να αγγίζει τα 620 άλογα στις 7600 σ.α.λ με ροπή 60.8 κιλά στις 5800 σ.α.λ. Τα 0-100χλμ/ώρα θα έρχονται σε μόλις 3.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της θα αγγίζει τα 333 χλμ/ώρα. Τελος θα τοποθετηθεί νέα ανάρτηση με νέα ελατήρια και νέες αντιστρεπτικές ράβδους βελτιώνοντας αισθητά την οδηγική εμπειρία.

[Πηγή: Driver’s Republic | via CarPlatform.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...