Ανακοινώθηκε επίσημα η BMW 5 Series GT

,
3
398

bmw-5-series-gt-concept-30

Η BMW βάλθηκε να αλλάξει το νόημα της φράσης “οδηγική εμπειρία” και να τη μετονομάσει σε BMW 5 Series GT concept. Δεν σταματούν εκεί όμως οι Γερμανοί και προσθέτουν στην ορολογία που χρησιμοποιούμε μέχρι τώρα, μερικές ακόμα λέξεις, αφού δημιουργώντας δική της κατηγορία οχημάτων, μας παρουσιάζει τα SAV (Sport Activity Vehicle) και μέσω αυτής, το πρώτο της Progressive Activity Sedan που θα είναι η BMW 5 Series GT.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε σε αυτή τη κατηγορία όμως; Κοιτώντας κατάματα τη νέα BMW 5 Series GT, μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα άνετο και πολυτελές sedan, που ουσιαστικά αποτελεί ένα μείγμα της “εφτάρας” με sport γραμμές και την αγριάδα της X6. Άσσο στο μανίκι αποτελούν ο τεράστιος αποθηκευτικός χώρος των 1650 λίτρων και η πανοραμική γυάλινη οροφή. Μια σειρά που φαίνεται καταδικασμένη να επιτύχει και να κατακτήσει πολλές καρδιές και που σίγουρα αναμένουμε να τη δούμε το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Δείτε τις φωτογραφίες και το video που ακολουθεί σε ποιότητα HD.

[Source: BMW, 5post, Via: worldcarfans, bmwblog]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.