Πληθώρα νέων μοντέλων ετοιμάζει η BMW

,
0
338

bmw_z2_impression

Πολλές οι φήμες που ακούγονται για τα άμεσα σχέδια της BMW. Έτσι σύμφωνα με το Germancarzone η BMW σκοπεύει να βγάλει μία ειδική έκδοση GT για την επόμενη γενιά της BMW σειράς 6. Επίσης αναφέρει ότι η BMW εργάζεται ήδη πάνω στο Z2 που θα το παρουσιάσει μέσα στο 2009 καθώς και σε ένα νέο μοντέλο MINI και την έκδοση Supersports της σειράς 3.

Το BMW GT 6 θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το BMW CS Concept, και θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των Audi A7 Sportback, Mercedes-Benz CLS και στην επερχόμενη Porsche Panamera. Το Z2 βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης του και αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Η έκδοση Supersports της 335i αναμένεται να είναι ένα αυτοκίνητο που θα θυμίζει πολύ την M3 αλλά με πολλές αλλαγές όπως ελαφρύτερα υλικά, καλύτερη ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα. Τέλος οι Βαυαροί θέλουν να μεγαλώσουν την γκάμα των MINI με την ανάπτυξη του concept MINI SpaceBox. Πολλά στοιχεία δεν έχουνε γίνει γνωστά αλλά το επερχόμενο MINI Crossover αναμένεται να έχει μήκος περίπου 4 μέτρα. Περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές γίνουν γνωστές.

[Πηγή: germancarzone, via: bmwblog]

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+
Τι είναι αυτό;

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.