Spy Photos: Audi S8

Σχετικά άρθρα

Ο φωτογραφικός φακός του Αγγλικού Autocar “έπιασε” το νέο Audi S8 κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης. Σύμφωνα με τις φήμες ο V10 κινητήρας θα αντικατασταθεί από έναν ολοκαίνουργιο V8 biturbo 4.0 λίτρων απόδοσης κοντά στα 500 άλογα. Το αυτοκίνητο που φωτογραφήθηκε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για το S8. Αν και απουσιάζει το bodykit, το προδίδουν οι 4πλές απολήξεις των εξατμίσεων καθώς και τα θηριώδη φρένα.

Το νέο S8 θα είναι το πρώτο μοντέλο από την “επόμενη γενιά S” των Γερμανών. Οι αλλαγές αυτές θα περιλαμβάνουν ποιο έντονα bodykit ώστε να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά από τα απλά μοντέλα και από το πακέτο S Line ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχουν αλουμινένια και carbon διακοσμητικά στοιχεία. Τα πρώτα αυτοκίνητα που θα διαθέτουν το νέο πακέτο θα είναι το S8, το S1 και το S7. Το S8 αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2010 με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το νέο έτος.

[Πηγή: Αutocar.co.uk]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...