Video: Motorsports Crashes

Ένας από τους λόγους που μας συναρπάζουν οι αγώνες ταχύτητες είναι αναμφίβολα τα ατυχήματα που γίνονται κατά την διάρκεια τους. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν δύο τρομακτικά ατυχήματα, ένα στην Αυστραλία στο πρωτάθλημα Mini Challenge στην πίστα Queensland Raceway όπου στον τελευταίο γύρο ο Kain Magro έχασε τον έλεγχο του Mini του με αποτέλεσμα αυτό να γυρίσει ανάποδα και αφού έφερε αρκετές τούμπες, πέρασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και σταμάτησε στον χώρο των θεατών. Ευτυχώς μόνο 2 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά που μαζί με τον οδηγό μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο.

Το δεύτερο ατύχημα έγινε στο Μαρόκο, στο πρωτάθλημα της Formula 2 όπου το μονοθέσιο του Ricardo Teixeira πραγματικά απογειώθηκε όταν χτύπησε το προπορευόμενο μονοθέσιο και αφού πέρασε πάνω από δύο μονοθέσια σταμάτησε στον προστατευτικό τοίχο. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν περισσότερα από 6 μονοθέσια χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας. Τα δύο video στη συνέχεια.

[via: autosport | youtube]




Σχετικά θέματα

Video: 86-χρονη μπαίνει μέσα σε κατάστημα ποδηλάτων με το αυτοκίνητο της
Μια Rolls Royce Ghost τράκαρε στη Κίνα
FAIL Video: Τρακάροντας μια Chevrolet Corvette όταν κάνεις drift
FAIL Video: Πατάς το νίτρο και μπαμ….
  • Pingback: AutoBlog.gr

  • Mika

    Agio eixan oloi tous…..

  • johnnyxp64

    τρελο!!! καλα το μινι στις 2 τελαυταιες τουμπες λες και ειδε τα φραγματα και απλα τα πηδηξε και μετα πηδηξε και τους θεατες και ευτηχως οι κερκιδες ηταν μικρες αλλιοως αν εκει που σταματησε ειχε κι αλλες κερκηδε θα ειχαμε σιγουρα νερκο(ους)

  • Pingback: Video: Motorsports Crashes | Search Top Greek Blog