Επίσημο: Για ακόμη 2 χρόνια ο Massa στη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Silly Season, τέλος. Ο κύκλος της Silly Season κλείνει για φέτος αφού η Ferrari ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Felipe Massa για ακόμη 2 χρόνια μέχρι το 2012. Ο Massa ο οποίος θα είναι για ακόμη 2 χρόνια ομόσταβλος με τον Fernando Alonso δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να οδηγώ για την Scuderia Ferrari για τις επόμενες 2 σεζόν. Σε όλη την καριέρα μου οδηγώ μονοθέσια που κατασκευάζονται στο Maranello και νοιώθω περήφανος που θα συνεχίσω να δουλεύω για την ομάδα αφού την θεωρώ δεύτερη οικογένεια μου.”

Από την μεριά του ο Stefano Domenicali δήλωσε ότι:” Ο Felipe είναι μέλος της Ferrari σχεδόν μια δεκαετία, μεγάλωσε μαζί μας τόσο ως οδηγός όσο και ως άνθρωπος. Μαζί περάσαμε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Από την μεριά μας, θέλαμε να εξασφαλίσουμε σταθερότητα για το μέλλον και έτσι ανανεώσαμε το συμβόλαιο του, δίχνοντας εμπιστοσύνη στο οδηγικό μας δίδυμο το οποίο διαθέτει ισορροπία σε ότι αφορά στο ταλέντο, στην ταχύτητα αλλά και στην ικανότητα να δουλεύουν μαζί για το κοινό καλό της ομάδας”.

Φήμες για φέτος τέλος. Δεν βλέπω να έχουμε καμία συνταρακτική μεταγραφή αφού και ο Mark Webber ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Red Bull. Το δελτίο τύπου της Ferrari στη συνέχεια.

[Πηγή: Ferrari | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα