Photo Gallery: 110 Lamborghini στις Άλπεις

Τέτοια meeting απλά δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ στην Ελλάδα. 110 ιδιοκτήτες Lamborghini συναντήθηκαν στο St. Mortiz των Ελβετικών Άλπεων ανάμεσα τους και ο ίδιος ο Valentino Balboni καθώς και η Lamborgini Gallardo LP560-4 της Ιταλικής αστυνομίας. Μάλιστα μία από τις γυναίκες φορούσε και τις γόβες Lamborghini του σχεδιαστή Tim Cooper που παρότι δεν τις έβγαλε ποτέ στην παραγωγή η πλούσια ιδιοκτήτρια βρήκε τον τρόπο να τις αγοράσει. Απολαύστε τις φωτογραφίες στη συνέχεια.

[Πηγή: davidkaiser, theautounion]




Σχετικά θέματα

Video: 110 Lamborghini στις Άλπεις
Photo Gallery: Supercar meeting στη Shanghai! [Ανανεωμένο]
Hypercars στη Κίνα
Lamborghini Murcielago LP640 με μπαγκαζιέρα!
  • Pingback: AutoBlog.gr

  • johnnyxp64

    νομιζω οτι ειναι και η διαδρομη που βρηκε ο klarkson ως την καλητερη διαδρομη στον κοσμο!

    σουτιεν και στρινγκακι lambo βγαλανε?

    • http://www.autoblog.gr autoblogger

      χμμ.. πρέπει να το ψάξω αυτό

      http://www.youtube.com/watch?v=Z_2D2xuflyQ

      http://www.youtube.com/watch?v=EZm8VFCKNj4

      όσο για τα άλλα “αξεσουάρ” που αναφέρεις σίγουρα θα έχουνε βγει!

    • johnnyxp64

      η διαδρομη αυτη προ λιγον ημερων 1-2 βδομαδες το πολυ ηταν και εικονα στο bing.com και ελεγε κατω δεξια στο mouse over την location :)

  • Pingback: Photo Gallery: 110 Lamborghini στις Άλπεις | 30-45.gr Chat GR in Greece Eidiseis Atakes Anekdota Videos

  • http://www.autoblog.gr autoblogger

    Μάλιστα!!! δεν χρησιμοποιώ bing :p

  • Mika

    Asxeto me to 8ema mas kai tis Lambo pou einai entypwsiakes!Sorry,alla nomizw oi gobes einai pi8hkakia!!!Tis eixa dei kapou,htan poly pio entypwsiakes…Aytes fainontai pseftikes!!

    • http://www.autoblog.gr autoblogger

      Δεν νομίζω να είναι chineze οι γόβες! αυτές δεν καταδέχονται να βάλουν παπούτσι φθηνότερο των 200€ :P :P :P

    • johnnyxp64

      siga edo oi dikes mas kai den dexonte papoutsi kato ton 100e tha valoun autes chinese!

      tha vgalo kai profilaktika lambo

  • Pingback: Video: 110 Lamborghini στις Άλπεις | AutoBlog

  • Pingback: Video: 110 Lamborghini στις Άλπεις | Search Top Greek Blog

  • spytho

    Δίκιο έχεις, τέτοια events είναι σπάνια στο Ελλαντιστάν. Μην ξεχνάμε όμως τις 70+ Ferrari (ιδιωτών) που είχαν έρθει πριν από κάποια χρόνια στην Αθήνα από την Ιταλία και είχαν κάνει trackday στα Μέγαρα. Πολλά διαφορετικά μοντέλα, σύγχρονα και ιστορικά (μέχρι και η… σεντάν 400GT είχε έρθει!), και με special guest τον Ari Vatanen που έγραψε χρόνο με μία F50. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από μας είχαμε συναντηθεί εκείνη την ημέρα… ;)