Το BMW Vision EfficientDynamics θα ονομάζεται i8

,
4
564

Φαίνεται ότι η έκδοση παραγωγής του Vision EfficientDynamics θα ονομάζεται τελικά i8. Σύμφωνα με το BMW blog όταν το Vision EfficientDynamics θα βγει στην παραγωγή το 2013 θα ονομάζεται τελικά i8 και όχι i1 ή i100 όπως αρχικά είχε ακουστεί. Παρότι είναι νωρίς ακόμη να πούμε με βεβαιότητα ότι το όνομα του θα είναι τελικά αυτό, η ιδέα έχει μια βάση αφού η BMW είναι σίγουρο ότι θέλει να το τοποθετήσει “ψηλά” στην γκάμα της όπως είχε κάνει και παλαιότερα με το M8.

Πάντως το ότι η BMW θα ονομάσει όλα τα υβριδικά/ηλεκτρικά αυτοκίνητα της με το αρχικό “i” είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να το περιμένουμε αφού έχει κατοχυρώσει ήδη τα ονόματα i1, i2, i3, i4, i5, i6, i7, i8, i9.

[Πηγή: BMW Blog]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.