Περισσότερες πληροφορίες για τα προσθιοκίνητα μοντέλα που ετοιμάζει η BMW

,
4
725

Το ότι η ΒMW ετοιμάζει προσθιοκίνητο μοντέλο είναι κάτι που το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι τελικά τα μοντέλα αυτά θα είναι 3 στον αριθμό. Η πληροφορία βγήκε μέσω ενός μέλους του BMW blog και αναφέρει ότι ανώνυμες πηγές μέσα από την BMW, του δήλωσαν ότι τα αυτοκίνητα αυτά θα είναι ένα Compact, ένα Compactive Sport Gran Tourer και ένα οικογενειακό Activity Sports Tourer. Συγκεκριμένα, το Compact θα είναι αυτό που ήδη έχουμε παρουσιάσει και παλαιότερα, το Compactive Sport Gran Tourer θα είναι ένα μικρό minivan ενώ το οικογενειακό Activity Sports Tourer θα είναι κάτι μεταξύ ενός μεσαίου minivan και ενός αυτοκινήτου της κατηγορίας X της BMW.

Δυστυχώς οι πληροφορίες δεν αναφέρουν τίποτα παραπάνω και έτσι λεπτομέρειες σχετικά με τις διαστάσεις των αυτοκινήτων αυτών δεν έγιναν γνωστές. Η λογική λέει ότι το Compactive Sport Gran Tourer θα σταθεί απέναντι στην κατηγορία του VW Touran ενώ το οικογενειακό Activity Sports Tourer απέναντι σε αυτά της κατηγορίας των MPV. Ασαφής παραμένει που θα τοποθετηθεί το μικρό Compact. Θα σταθεί απέναντι από την μεσαία κατηγορία των Audi A3, VW Golf κτλ ή θα τοποθετηθεί απέναντι στην μικρότερη κατηγορία του Audi A1, Mini Cooper κτλ;

[Πηγή: BMW Blog]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.