Teaser Video: Pagani Huayra + Leaked Photos [Ανανεωμένο ξανά]

Σχετικά άρθρα

Παρασκευή σήμερα και η Pagani έδωσε το καθιερωμένο teaser video για το νέο της supercar. Στο τέταρτο video της Ιταλικής φίρμας, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Pagani, Horacio Pagani αναφέρει τη λέξη Huayra που οι φήμες θέλουν να ονομάζεται το αυτοκίνητο.

Ντεμπούτο θα κάνει στη Γενεύη και όπως ήδη έχεις διαβάσει το αυτοκίνητο θα έχει σασί κατασκευασμένο από carbon και τιτάνιο με τον κινητήρα του να είναι ένας V12 biturbo 6.0 λίτρων αποκλειστικά σχεδιασμό για αυτό από την ΑΜG. Η απόδοση του ανέρχεται στα 700 άλογα με 100 κιλά ροπής και θα πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5 με την Pagani να λέει ότι θα εκπέμπει “50% λιγότερους ρύπους από τους ανταγωνιστές” της.

Το νέο supercar αναμένεται να κοστίζει γύρω στις €900.000.

Παράλληλα φαίνεται ότι κυκλοφόρησε μια leaked φωτογραφία μέσω της Ισπανικής έκδοσης του CAR. Σύμφωνα με το CAR, μόλις 20 αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται τον χρόνο στις εγκαταστάσεις της Pagani στην Ιταλία.

Όπως βλέπεις, το supercar έχει πόρτες τύπου “gullwing”, όπως είχαμε δει στις spy φωτογραφίες παλαιότερα, αλλά το μπροστά μέρος φαντάζομαι ότι θα ξενίσει στους περισσότερους αφού η σχεδίαση του είναι κάπως…. κάπως.

Update 1: Προστέθηκε ακόμη μια leaked φωτογραφία από το carsuk αυτή τη φορά.

Update 2: Προστέθηκαν περισσότερες leaked φωτογραφίες και μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά ότι θα ονομάζεται Huayra.

Update 3: Στο site που δίνει τα video η Pagani “DeusVenti”, ανέβηκαν 3 σκίτσα του αυτοκινήτου.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vuig3Tm8qWk

[Πηγή: deusventi , Autoblog.es , carsuk.net]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...