Η Pirelli ανακοίνωσε τις γόμες των 4 πρώτων GP

Σχετικά άρθρα

Η Pirelli ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, και ανακοίνωσε τις διαθέσιμες γόμες για τους 4 πρώτους αγώνες σε Μπαχρέιν, Αυστραλία, Μαλαισία και Κίνα.

Η ιταλική εταιρεία θα κάνει συντηρητικό ξεκίνημα, αφού οι γόμες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι οδηγοί θα είναι η μαλακή και η σκληρή και στους 4 αγώνες. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, τα χαρακτηριστικά των πιστών, η υψηλή πρόσφυση που προσφέρουν, οι ποικιλία των στροφών, και η θερμοκρασία, που λογικά θα είναι υψηλή, δικαιολογούν την επιλογή αυτή.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery, δήλωσε:

Τα πολύτιμα δεδομένα που έχουμε συλλέξει τόσο από τις επίσημες, όσο και από τις ιδιωτικές, μας έχουν δείξει ότι τα μαλακά και τα σκληρά ελαστικά θα είναι τα καλύτερα για τους οδηγούς και τους θεατές, έτσι προβλέπουμε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα και ένα μεγάλο σόου στην Μέση και Άπω Ανατολή για τους επόμενους αγώνες.

Έχουμε συνεργασία με τις ομάδες και με τις γόμες να είναι γνωστές για τους επόμενους 4 αγώνες, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα τους βοηθήσει να εστιάσουν σε αυτές για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Στόχος της Pirelli είναι να μπουν όλοι οι οδηγοί τουλάχιστον 2 φορές για αλλαγή ελαστικών. Για να δούμε θα το πετύχουν. Προσωπικά, δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: Andrew Hone/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...