Ο Alonso προσπάθησε να σαμποτάρει το μονοθέσιο του Hamilton το 2007

Σχετικά άρθρα

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το 2007 οι σχέσεις του Fernando Alonso με τον Lewis Hamilton δεν ήταν καθόλου καλές. Οι 2 οδηγοί δεν ήταν εχθροί μόνο μέσα στην πίστα, αλλά και έξω από αυτήν. Σε μια αυτοβιογραφία για τον Bernie Ecclestone, στο βιβλίο “No Angel: the Secret Life of Bernie Ecclestone”, γράφεται πως ο Fernando Alonso προσπάθησε να σαμποτάρει το μονοθέσιο του Lewis Hamilton κατά το 2007, που ήταν ομόσταβλοι!

Στο βιβλίο του Tom Bowers γράφεται πως ο Alonso ζήτησε από το αφεντικό της ομάδας, Ron Dennis, να σαμποτάρει το αυτοκίνητο του Hamilton. Πως; Σύμφωνα με το βιβλίο, πριν από το ουγγρικό GP ο Alonso ζήτησε από τον Dennis να βάλουν λιγότερα καύσιμα στο αυτοκίνητο του Hamilton για να μην τερματίσει τον αγώνα. Επίσης, το βιβλίο αυτό περιγράφει λεπτομερώς ένα τελεσίγραφο του Alonso στον Dennis, στο οποίο ο Ισπανός τον απειλεί λέγοντας ότι θα στείλει στην FIA ενοχοποιητικά στοιχεία, αν δεν αντιμετωπιστεί σαν νούμερο 1 εις βάρος του Hamilton.

Φαινόταν πως τα πράγματα μεταξύ των 2 κορυφαίων οδηγών της Formula 1 είχαν ηρεμήσει. Μάλιστα ο Alonso είχε πει ότι ο Hamilton είναι ίσως ο ταχύτερος οδηγός της Formula 1. Λες τώρα να ξεκινήσει μια νέα εποχή αντιπαλότητας;

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα