H McLaren θα παρουσιάζει νέο αυτοκίνητο κάθε χρόνο

Σχετικά άρθρα

Η ΜcLaren φαίνεται ότι θα παρουσιάζει νέο αυτοκίνητο κάθε χρόνο. Αυτό προκύπτει από την συνέντευξη που έδωσε στο Detroit Bureau, o Antony Sheriff, διευθύνων σύμβουλος της McLaren. Ο Sheriff μίλησε για την νέα επιθετική στρατηγική παραγωγής της εταιρίας του και ανέφερε ότι μεταξύ των διαφόρων μοντέλων που βρίσκονται ήδη στην διαδικασία ανάπτυξης, θα παρουσιάζουν κάτι εντελώς καινούργιο κάθε χρόνο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αποκάλυψε πέραν του ότι θα επιμείνουν στην παραγωγή 2-θέσεων sport αυτοκίνητων, βάζοντας έτσι τέλος σε ότι φήμες ήθελαν την ΜcLaren να ετοιμάζει τετραθέσιο μοντέλο.

Τα μοντέλα που θα δούμε σύντομα θα είναι η ανοικτή MP4-12C, ένα entry-level μοντέλο το οποίο θα τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche 911 αλλά και τον αντικαταστάτη της F1. Στο μέλλον είναι πιθανό να δούμε κάποια υβριδικά μοντέλα που θα δανείζονται ίσως το σύστημα KERS των μονοθεσιών της Formula 1 αλλά και κάποιες hardcore εκδόσεις των μοντέλων της.

[Πηγή: The Detroit Bureau]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...