Η νέα BMW M3 θα έχει 450 άλογα

Σχετικά άρθρα

Ο Dr. Friedrich Nitschke, CEO της M GmbH σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Auto Express αποκάλυψε νέα στοιχεία για την BMW M3 2014. O Nitschke όπως ήταν φυσικό δεν αποκάλυψε πολλά πράγματα για την νέα M3 αλλά είπε ότι θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στη μείωση της κατανάλωσης του καυσίμου.

Το Auto Express καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η νέα M3 θα φορά έναν tri-turbo 3.3-λίτρων 6-κύλινδρο κινητήρα που θα αποδίδει γύρω στα 450 άλογα. Θα διαθέτει επιθετική σχεδίαση και πολλά μέρη του θα είναι κατασκευασμένα από CFRP (carbon fiber-reinforced plastic)

Τέλος ο Nitschke δήλωσε ότι η Z4 M είναι κάτι που μπορούν να κάνουν πολύ εύκολα, είναι πιθανό να βγάλουν στη παραγωγή τον αντικαταστάτη της θρυλικής M1, ενώ φαίνεται ότι η CSL έκδοση της 1-Series M Coupe βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

[Πηγή: Auto Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...