Στεγνό Γερμανικό Grand Prix θέλει η McLaren

Σχετικά άρθρα

Ο άστατος καιρός του Silverstone δεν επέτρεψε στη McLaren να βρει ένα καλό set-up για την MP4-26 με τις αναβαθμίσεις και την μάλλον εύκαμπτη εμπρός πτέρυγα. Έτσι, είναι λογικό οι Βρετανοί να θέλουν στεγνό Γερμανικό Grand Prix, για να μπορέσουν επιτέλους να βρουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις, ώστε να κάνουν το μονοθέσιό τους πιο γρήγορο. Στη Γερμανία, και πάλι έχουν την παλιά και νέα πίσω πτέρυγα, με το πολύ μικρότερο άνω πτερύγιο, και οι Lewis Hamilton και Jenson Button σίγουρα θα την αξιολογήσουν. Για το Grand Prix στο Nürburgring, ο “Billion Dollar Man” δηλώνει:

Με τις αλλαγές στους κανονισμούς, νομίζω ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Δε νομίζω ότι η Ferrari θα είναι τόσο γρήγορη όσο στον τελευταίο αγώνα. Ναι, θα ήθελαν να έχουμε στεγνές περιόδους, αλλά μου αρέσουν αρκετά οι μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Ο Hamilton είναι ειδικός στη βροχή και η βροχή την Κυριακή δε θα τον πείραζε, σε αντίθεση με τον Button, στον οποίο δε αρέσει το βρεγμένο.

Ο καιρός εκεί έξω είναι χάλια. Δε μου αρέσει το βρεγμένο. Λατρεύω το Ring. Πηγαίνοντας πίσω στους παλιούς κανονισμούς, νομίζω ότι θα πρέπει να μας βοηθήσει, αλλά δε νομίζω ότι φοβόμαστε κάποιον αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαι σίγουρος ότι η αλλαγή βοήθησε τη Ferrari. Οι κατατακτήριες μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά ο αγωνιστικός μας ρυθμός είναι αρκετά καλός.


[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...