Ο tri-turbo πετρελαιοκινητήρας της BMW θα μπει και στην 5-άρα

,
4
372

Το ότι η BMW ετοιμάζει tri-turbo πετρελαιοκινητήρα είναι κάτι που το ξέρεις. Το BMW Blog αναφέρει ότι ο κινητήρας αυτός θα μπει και στην 5-αρα. Το γνωστό Βαυαρικό blog διαθέτει στη κατοχή του ένα έγγραφο πάνω το οποίο υπάρχει μοντέλο με ονομασία. Επίσης μαθαίνουμε ότι το M-Sport Package της 5-Series diesel θα είναι τετρακίνητο και θα αποδίδει 400 άλογα, όσα περίπου βγάζει η τωρινή 550i (407 άλογα).

Τέλος ο tri-turbo πετρελαιοκινητήρας θα τοποθετηθεί και στην X6 xDrive50d με τις πωλήσεις της να ξεκινούν τον Μάρτιο του 2012. Τέλος ο ίδιος κινητήρας θα αντικαταστήσει και τον τωρινό κινητήρα που φορά η 750d.

[Πηγή: BMW Blog]

2
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+
Τι είναι αυτό;

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.