O Jon Olsson επισκέφτηκε το εργοστάσιο Koenigsegg και μας δίνει την διαδρομή για το Gumball 2012 [w/video]

Σχετικά άρθρα

O  Jon Olsson πήγε βόλτα στο εργοστάσιο της Koenigsegg όπου είχε την δυνατότητα να δει από κοντά το πως η εταιρία κατασκευάζει τα hypercar. Εκεί είδε 5 Agera, μερικά CCX, ένα CCXR και μερικές CCX-R. Είχε την δυνατότητα να κάνει βόλτα την μπλε CCX του γνωστού Βρετανού συλλέκτη Peter Saywell, ιδιοκτήτης επίσης μιας Agera R και ενός Zonda PS Edition, ενώ από τις φωτογραφίες βλέπουμε και μια κόκκινη Agera R (ίσως αυτή που έκανε το ρεκόρ), 3 έτοιμα carbon monocoque σασί αλλά και μια έτοιμη λευκή Agera R έτοιμη να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Λες να παρήγγειλε και αυτός την δική του Koenigsegg που θα προστεθεί στα GT-R, LP670-4 και Aventador που θα πάρει από το νέο έτος.

Κλικ για μεγέθυνση

Επίσης έδωσε και μια φωτογραφία με την διαδρομή του Gumball 3000 για το 2012, το οποίο θα ξεκινήσει στις 25 Μαΐου από τη Νέα Υόρκη και αφού θα διασχίσουν όλη την Αμερική, θα φτάσουν στις 31 Μαΐου στο Los Angeles.

[Πηγή: Jon Olsson]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...