Hamilton: Ο Alonso με βοήθησε να γίνω καλύτερος

Σχετικά άρθρα

Αν δεν παρακολουθούσα Formula 1 το 2007 και μου έλεγαν ότι οι Lewis Hamilton και Fernando Alonso είχαν ταραχώδες σχέσεις στην κοινή τους θητεία στη McLaren, δε θα τους πίστευα. Οι καθένας κάνει εξαιρετικές δηλώσεις για τον άλλον. Την αρχή έχει κάνει ο Alonso, ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του και δήλωσε ότι ο Hamilton είναι ίσως ο ταχύτερος οδηγός της Formula 1! Μια βαρυσήμαντη δήλωση, που δείχνει ότι ο Ισπανός πιστεύει τα καλύτερα για τον Βρετανό.

Όμως, και ο Hamilton έχει πει ότι θεωρεί τον “El Nano” μέσα στους καλύτερους οδηγούς του αθλήματος. Τώρα, ο “Billion Dollar Man” αναφέρεται στον πρώην team-mate του, δηλώνοντας ότι η συνύπαρξη τους τον βοήθησε να γίνει καλύτερος οδηγός αγώνων. Φυσικά, κι αυτός αναφέρεται στην ταχύτητα του 30χρονου.

Ο Alonso είναι πολύ, πολύ γρήγορος, απίστευτα γρήγορος, με εξαιρετικό ταλέντο και απίστευτη ταχύτητα. Ξέρεις πάντα ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Έμαθα πολλά μαζί τους ως οδηγός, βελτιώθηκα σαν οδηγός έχοντας αυτόν για team-mate.

Ο 26χρονος μιλάει και για τη Ferrari, λέγοντας ότι είναι μια φανταστική ομάδα, αλλά τώρα είναι ευτυχισμένος στη McLaren.

Προς το παρόν, δεν έχω κάποια σχέδια, έτσι δεν είναι κάτι που επιθυμώ ή κάτι που αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω. Αλλά μιλάμε για μια φανταστική ομάδα και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Μπορούν να συνυπάρξουν ξανά οι δύο καλύτεροι οδηγοί της Formula 1;

[Πηγή: AS | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...