Στη 1 Φεβρουαρίου η McLaren MP4-27

Σχετικά άρθρα

Η McLaren MP4-26 του 2011

Από τις κορυφαίες ομάδες της F1, η Red Bull και η Ferrari έχουν ανακοινώσει ότι τα νέα τους μονοθέσια θα δεχθούν τα βλέμματα όλων στο πρώτο τεστ του Φεβρουαρίου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7 Φεβρουαρίου, αν δεν τα έχουν αποκαλύψει νωρίτερα. Όπως αποκάλυψε σήμερα και η McLaren, η MP4-27 θα παρουσιαστεί στη 1 Φεβρουαρίου, χωρίς να διευκρινίσει το μέρος που θα γίνουν τ’ αποκαλυπτήρια και θα είναι πανέτοιμη στις πρώτες δοκιμές, σε αντίθεση με τη στρατηγική που ακολούθησε πέρυσι, δηλαδή η MP4-26 να πατήσει πίστα στο δεύτερο τεστ της χρονιάς, προκειμένου να συλλέξουν δεδομένα για τα Pirelli μ’ ένα μονοθέσιο που γνώριζαν καλά, την MP4-25 του 2010.

Στο πρώτο τεστ, θα δούμε, επίσης, και τη Sauber C31 και τη Williams FW34, μαζί με τις Red Bull RB8 και το νέο αυτοκίνητο της Scuderia, το οποίο δε γνωρίζουμε πώς θα ονομάζεται, καθώς οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια δίνουν διάφορες ονομασίες στα μονοθέσιά τους.

[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...