Ιαπωνικές βελτιωμένες Porsche Panamera – Η Infiniti κοντράρει την M35h Hybrid με την Porsche Panamera S Hybrid

Σχετικά άρθρα

Οι Ιάπωνες φαίνεται ότι λατρεύουν την Porsche Panamera και έτσι δύο βελτιωτικοί οίκοι παρουσίασαν τις προτάσεις τους. Η Wald International τοποθέτησε στο οικογενειακό sedan της Porsche νέο bodykit που αποτελείται από νέο μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνά spoiler, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, αεροτομή, νέος πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη, τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων, φιμέ κρύσταλλα παραθύρων, χαμηλότερη ανάρτηση και νέες ζάντες.

Η πρόταση της Wurde διαθέτει και αυτή νέο bodykit με νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέο καπό, πλαϊνά spoiler, διαχύτη, τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων και αεροτομή.

Τέλος η Infiniti φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει ένα video στο οποίο τοποθετεί την υβριδική M35h απέναντι από την Porsche Panamera S Hybrid, έτσι ώστε να μας δείξει ποιο υβριδικό είναι γρηγορότερο. Αν και το video της “κόντρας” δεν έχει δοθεί ακόμη (θα ανέβει στο YouTube στις 23 Ιανουαρίου), εύκολα καταλαβαίνουμε ότι η Infiniti M35h Hybrid θα είναι γρηγορότερη από την Porsche Panamera S Hybrid, μιας και ήδη έχει κάνει ρεκόρ Guinness στα 400 μέτρα.

Να θυμίσω ότι το Infiniti M35h φορά έναν V6 3.5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 305 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 50 kW (68 ίππων). Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5.5 δευτ. με μέση κατανάλωση 7.0 λίτρα/100 χλμ με εκπομπές CO2 162 γρ/χλμ.

Από την άλλη η Porsche Panamera S Hybrid, φορά το ίδιο υβριδικό σύστημα με αυτό της Cayenne S Hybrid, που αποτελείται από έναν 3.0λιτρο V6 απόδοσης 333 ίππων και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 34 kW (47 ίππων). Η συνολική ιπποδύναμη ανέρχεται στα 380 άλογα. Συνδυάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Tiptronic S και ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να λειτουργήσει ως γεννήτρια ώστε να φορτίσει τις μπαταρίες νικελίου-υδριδίου. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6.0 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 270 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Wald International, Wurde, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...