Ετοιμάζονται τα Audi A1 Cabrio, Q4 και A9

Σχετικά άρθρα

Από την μία πηγή της Audi αναφέρει ότι το A1 Cabrio δεν θα περάσει ποτέ στη παραγωγή επειδή θα κόψει πωλήσεις από το A3 Cabrio, αλλά σήμερα διαβάζουμε ότι τελικά το A1 Cabrio θα είναι έτοιμο το 2013 ώστε να τεθεί αντιμέτωπο με το Fiat 500C. Το Γερμανικό Auto Motor und Sport, επικαλείται ανώνυμη πηγή της Audi, η οποία του δήλωσε επίσης ότι το Q4 θα είναι έτοιμο το 2014. Αναπτύσσεται παράλληλα με την Porsche Cajun, αφού και τα δύο βασίζονται πάνω στο Audi Q5, θα διαθέτει coupe σχεδίαση έτσι ώστε να τεθεί απέναντι από την BMW X4.

Θα έχει χώρο αποσκευών κοντά στα 500 λίτρα και μηχανικά αναμένεται να φορά τους ίδιους κινητήρες με το Q5 ενώ θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα αποτελείται από τον 2.0-λιτρο TFSI κινητήρα ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης μεταξύ 40 με 60 kW (54 – 82 ίππων) ο οποίος θα τροφοδοτείται με μια μπαταρία 10-15 kWh δίνοντας του αυτονομία να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του μέχρι και 50 χιλιόμετρα.

Τέλος σε ότι αφορά το Α9. Η μεγάλη τετράπορτη coupe λιμουζίνα των Γερμανών θα παρουσιαστεί το 2013 στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Θα έχει μήκος 5.15 μέτρα και μεταξύ των άλλων κινητήρων θα υπάρχει διαθέσιμος και έναν W12.

[Πηγή: Auto Motor und Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...