Οι Anonymous απειλούν το Καναδικό Grand Prix

,
35
488

Η τελευταία φορά που οι Anonymous ασχολήθηκαν με τη Formula 1 ήταν στο Grand Prix του Μπαχρέιν, όταν και “έριξαν” το επίσημο website της Formula 1. Φαίνεται, όμως, πως έχουν “ξαναβάλει στο μάτι” το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, καθώς απειλούν ότι θα “ρίξουν” το f1.com, αλλά και όποια websites αφορούν τη Formula 1.

“Ποιος είναι ο λόγος;” θ’ αναρωτιέσαι. Στις αρχές του 2012, οι αρχές της επαρχίας Quebec αποφάσισε ν’ αυξήσει τα πανεπιστημιακά δίδακτρα, και οι φοιτητές εκεί, αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους. Την Παρασκευή, ψηφίστηκε διάταξη που απαγορεύει πορείες και διαδηλώσεις στην Quebec, κάτι που έχει ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο τους φοιτητές, οι οποίοι απειλούν να μην επιστρέψουν στο Καναδικό Grand Prix (8-10 Ιουνίου) να διεξαχθεί κανονικά.

Έτσι, οι Anonymous έχουν τεθεί στο πλευρό των φοιτητών, ενώ δηλώνουν ότι θα υποκλέψουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας όσων αγοράσουν εισιτήρια από το Internet. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει από την πλευρά των διοργανωτών.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: JOEL SAGET/AFP/Getty Images]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.