Αμφιβάλλω αν θα προλάβει η Νέα Υόρκη, λέει ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Επανέρχονται τα σενάρια που θέλουν τη Νέα Υόρκη να μην είναι έτοιμη στην ώρα της, δηλαδή τον Ιούνιο του 2013, αφού, και πάλι, ο Bernie Ecclestone εκφράζει ανοιχτά τις αμφιβολίες του για το Grand Prix στο New Jersey. Κάτι παρόμοιο είχαμε διαβάσει και τον προηγούμενο μήνα, αλλά ο 81χρονος CEO της Formula 1 δηλώνει ξανά ότι είναι ανήσυχος.

Δε γνωρίζω αν θα γίνει ο αγώνας. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Υπάρχουν κάποιες ανατατάξεις στο εσωτερικό μερικών από τα funds. Αν είναι έτοιμοι ως το 2013, θα το κάνουμε. Περιμένουμε να συμφωνήσουμε σε διάφορα σημεία, αλλά καθυστερούν.

Κάποιος εκπρόσωπος, όμως, του αγώνα απαντά στον Βρετανό, τονίζοντας πως το Grand Prix θα γίνει, σίγουρα, το 2013, αφού οι εργασίες είναι εντός χρονοδιαγράμματος.

Δε σχολιάζουμε τις συμβατικές μας σχέσεις με τη Formula 1 ή τις λεπτομέρειες. Είμαστε σε καλό δρόμο για τον αγώνα τον Ιούνιο του 2013, με τις κατασκευές να είναι εντός του προγράμματος, μια δυνατή ομάδα διαχείρισης να είναι παρούσα, καθώς και τη συνεχή και ισχυρή υποστήριξη του New Jersey, της Νέας Υόρκης και όλων των τοπικών κοινοτήτων που εμπλέκονται. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι το Grand Prix της Αμερικής, το 2013, θα είναι ένα μεγάλο γεγονός.

Μένει να δούμε αν οι Αμερικανοί θα είναι έτοιμοι σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο από τώρα.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...