Το νέο VW Golf GTI θα αποδίδει 264 άλογα

Σχετικά άρθρα


Οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με το νέο Volkswagen Golf GTΙ και τώρα, το Βρετανικό Autocar αναφέρει ότι το μοντέλο, το οποίο θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB του ομίλου, θα διαθέτει νέα ανάρτηση με το σώμα του να είναι κατασκευασμένο από ένα ελαφρύτερο χάλυβα υψηλής αντοχής αλλά και πολλά μέρη αλουμινίου όπως η οροφή και το καπό.

Το νέο Golf GTI θα είναι κατά 100 κιλά ελαφρύτερο από το τωρινό. Με 100 κιλά λιγότερα το νέο Golf GTI θα έχει καλύτερη αναλογία βάρους/ιπποδύναμης, καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές αλλά και μειωμένη τιμή.

Θα φορά έναν αναβαθμισμένο μπροστά ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό VAQ , το οποίο θα βελτιώνει την οδηγική συμπεριφορά, κάνοντας ένα από τα πρωτότυπα Golf GTI να γυρίσει στο Nurburgring 8 δευτερόλεπτα γρηγορότερα σε σχέση με την τωρινή γενιά.

Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ο γνωστός 2.0-λιτρος TSI κινητήρας ο οποίος θα αποδίδει 264 άλογα, 53 περισσότερα από όσα βγάζει η τωρινή γενιά, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα.

http://www.youtube.com/watch?v=LvPYvz8Ioh8

[Πηγή: Autocar, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr