Video: Δοκιμάζοντας την Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Σχετικά άρθρα

Η αλήθεια είναι, ότι το να οδηγήσεις μια Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse είναι όνειρο αρκετών και τα μέλη του Αυστριακού 2 Second Club, είχανε την τύχη και την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο ανοικτό hypercar με τα 1.200 άλογα, τόσο στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας, όσο και στους δρόμους γύρω από τη πίστα του Ecclestone.

Η Veyron Grand Sport Vitesse, παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2012 και αποτελεί την ανοικτή έκδοση της Super Sport με τον 8.0-λιτρων W16 τετράτουρμπο κινητήρα να αποδίδει 1.200 άλογα με 1.500 Nm ροπής. Τα επιπλέον 199 άλογα προέρχονται από τα μεγαλύτερα turbo και τα μεγαλύτερα intercooler μαζί με τον επαναπρογραμματισμό της ECU ενώ το σασί έχει δεχτεί και αυτό αναβαθμίσεις ώστε να αντέχει την μεγαλύτερη δύναμη.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτα DSG κιβώτιο το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2.6 δευτ, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7.1 δευτ. με τελική ταχύτητα 410 χλμ/ώρα. Έχει μέση κατανάλωση 37.2 λίτρα/100 χλμ με 867 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Πόσο κοστίζει; Ξεκινά από τα 1.91 εκατ. ευρώ!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZxDG_Pgzfoc

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...