Νέο Renault Clio RS με turbo 1.600αρη κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα είδαμε τις πρώτες spy φωτογραφίες της RS της τέταρτης γενιάς του Clio και τώρα κυκλοφόρησαν μερικές νέες λεπτομέρειες για τον κινητήρα του νέου αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό, ο 2.0-λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας, θα αντικατασταθεί από έναν turbo 1.6000 κ.εκ. Ο κινητήρας είναι ο ίδιος που φορά το Nissan Juke, όπου αποδίδει 190 άλογα, αλλά στο Clio RS θα αποδίδει τουλάχιστον 200 άλογα. Θα συνδυάζεται με ένα νέο διπλοδισκο αυτόματο κιβώτιο με paddles πίσω από το τιμόνι.

Στιλιστικά η RS έκδοση, θα διαφοροποιείται από την υπόλοιπη γκάμα, διαθέτοντας νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, πλαϊνά spoiler, αεροτομή, μεγάλες ζάντες, διαχύτη και διπλές τραπεζοειδής απολήξεις των εξατμίσεων. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση του Παρισιού.

[Πηγή: Autocar | Photos: Themotorreport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...