Hamilton: Σημαντικό στις διαπραγματεύσεις το να μπορώ να κρατάω τα τρόπαια

Σχετικά άρθρα

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά η McLaren κρατάει όλα τα τρόπαια που κερδίζουν οι οδηγοί της, ενώ σ’ αυτούς δίνει αντίγραφα. Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον Lewis Hamilton, ο οποίος θέλει να κρατάει αυτός να γνήσια τρόπαια, και όχι να γεμίσει την τροπαιοθήκη του με αντίγραφα. Μάλιστα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τού 2008 δηλώνει ότι, στις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο, θα γίνει θέμα και αυτή η πολιτική της McLaren.

Ο Ron Dennis και η ομάδα έχει όλα τα τρόπαια, και οι οδηγοί παίρνουν αντίγραφα. Σε πολλές ομάδες, οι οδηγοί παίρνουν τ’ αυθεντικά τρόπαια. Ως οδηγός αγώνων, αυτά που για τα οποία δουλεύεις είναι δύο πράγματα: το ένα είναι το κράνος σου και το άλλο είναι το τρόπαιό σου. Για ‘μένα, αυτά είναι ανεκτίμητα.

Δε με νοιάζει αν μου δώσεις ένα αυτοκίνητο για δικό μου, αλλά γι’ αυτά τα δύο, βάζεις το αίμα σου και τον ιδρώτα σου, και η ομάδα τα κρατάει αυτή τη στιγμή. Έτσι, ό,τι συμβόλαιο και να έχω την επόμενη σεζόν, αυτό είναι σημείο ώθησης.

Δεν αισθάνομαι ότι έχω να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Είναι η καριέρα μου και μιλάω, όμως. Είναι η πρώτη φορά που είμαι σ’ αυτή τη θέση, έτσι νομίζω ότι παραμένει μια σημαντική απόφαση.


[Via: ESPNF1 | Photo Copyright: REUTERS/Albert Gea]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα