Piquet: Στη σημερινή F1, ο Ayrton Senna δε θα είχε κερδίσει τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ο Nelson Piquet Junior, ύστερα από τα όσα είπε για τους οδηγούς της Lotus, Kimi Raikkonen και Romain Grosjean, σειρά έχει ο… Ayrton Senna da Silva! Ναι, καλά διάβασες, καθώς ο οδηγός στα NASCAR, που μπήκε στη Formula 1 χάρη στον πατέρα του, τον εξαιρετικό οδηγό Nelson Piquet, ασχολείται με ακόμα μεγαλύτερους οδηγούς.

Μπορεί να μην το πιστέψεις, αλλά έχει δηλώσει τα εξής για τον Senna, έναν από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, αν όχι τον καλύτερο:

Στη σημερινή Formula 1, κάποιος σαν τον Senna δε θα είχε κερδίσει τίποτα. Ήταν πολύ γρήγορος, αλλά δεν είχε το ταλέντο από άποψη τεχνικής και μηχανολογίας.

Πληροφοριακά, ο Ayrton Senna έχει κερδίσει 3 πρωταθλήματα (1988, 1990 και 1991), έχει κατακτήσει 41 νίκες, έχει ανέβει 80 φορές στο βάθρο κι έχει ξεκινήσει 65 φορές από την pole position. Όλα αυτά σε 161 ολοκληρωμένα Grands Prix.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...