Τα αυτοκίνητα της Volkswagen που μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στον πράσινο δακτύλιο

,
14
829

Η Kosmocar – Volkswagen ανακοίνωσε μια συγκεντρωτική λίστα με τα αυτοκίνητα της τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις για ελεύθερη είσοδο στον Πράσινο Δακτύλιο, του οποίου η λειτουργία ξεκίνησε από 3/9. Πλέον στο κέντρο της Αθήνας μπορούν να κινηθούν όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Euro 5 με εκπομπές ρύπων CO2 μικρότερες από 140 γραμμάρια / χλμ.

Η Volkswagen διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό μοντέλων/κινητήρων/συστημάτων μετάδοσης με εκπομπές ρύπων CO2 από 89 γραμμάρια (Polo BlueMotion) έως 139 γραμμάρια, σύμφωνα με τον τελευταίο Οδηγό Οικονομίας Καυσίμου του ΣΕΑΑ . Χαρακτηριστικά, διατίθενται στην Ελληνική αγορά περισσότερα από 70 διαφορετικά μοντέλα Volkswagen που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις και έχουν δυνατότητα ελεύθερης κυκλοφορίας στον Πράσινο Δακτύλιο. Αναλυτικά όλα τα μοντέλα μπορείς να τα βρεις εδώ.

[Πηγή: Kosmocar]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.