Ο Alonso επιμένει: Ο Hamilton είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει δίχως το καλύτερο μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Έχω γράψει δεκάδες φορές πως, κατά τη γνώμη μου, οι Fernando Alonso και Lewis Hamilton είναι οι δύο καλύτεροι οδηγοί αυτή τη στιγμή στη Formula 1, δίχως να γνωρίζω ποιος είναι ο καλύτερος. Στο παρελθόν, ο Alonso έχει πει πως ο Hamilton είναι ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει χωρίς το καλύτερο μονοθέσιο, μετά από τη δήλωσή του ότι ίσως είναι ο ταχύτερος οδηγός στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου.

Τώρα, ο Ισπανός παραδέχεται ξανά ότι ο Lewis είναι ο μοναδικός που δε χρειάζεται το καλύτερο μονοθέσιο για να κερδίσει, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους οδηγούς, όπως υποστηρίζει.

Έχω δηλώσει ότι ο Hamilton είναι ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει χωρίς να έχει το καλύτερο μονοθέσιο. Οι άλλοι κερδίζουν αν το μονοθέσιό τους είναι καλό· αν δεν είναι, δεν μπορούν να κερδίσουν.

Ο 31χρονος μίλησε και για τα όσα ακούγονται γι’ αποχώρηση του “Billion Dollar Man” από τη McLaren, υπογραμμίζοντας πως αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι απίθανο.

Αν ο Hamilton αξιολογεί την επιλογή αυτή, δε βλέπω γιατί να μην είναι πιθανή η αποχώρησή του. Η McLaren είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2008, στην τελευταία στροφή τού τελευταίου αγώνα. Πέρα απ’ αυτό, θα πρέπει να πάμε πολύ πίσω, αν θέλουμε να κοιτάξουμε πότε κέρδισε ξανά το πρωτάθλημα. Το να φύγω από τη McLaren ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου.

Είναι φανερό ότι ο “El Nano” έχει πολύ πιο “ζεστά” αισθήματα για τον Hamilton, παρά για τη McLaren. Ας μην ξεχνάμε ότι θεωρεί τον Βρετανό μεγάλη απειλή, ενώ έχει δηλώσει ότι είναι το φαβορί για τον φετινό τίτλο.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...