Δεν θα υπάρξει plug-in υβριδική έκδοση για τις Lamborghini Aventador και Gallardo

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini στο Παρίσι παρουσίασε την MY2013 έκδοση της Aventador η οποία διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης των 6 κυλίνδρων, μειώνοντας έτσι τη μέση κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 του supercar.

Ο CEO της εταιρίας, Stephan Winkelmann, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις φήμες που ανέφεραν ότι ίσως η Lamborghini ετοιμάζει plug-in εκδόσεις για τα δύο μοντέλα της, δήλωσε ότι ποτέ δεν θα βγούνε τέτοιες εκδόσεις λόγω του βάρους του υβριδικού συστήματος αλλά και του μεγέθους των αυτοκινήτων.

Στόχος της Lamborghini είναι να μειώσει τις μέσες εκπομπές CO2 κατά 35% μέσα στα επόμενα 3 χρόνια ενώ σχετικά με την Aventador δήλωσε ότι σύντομα θα δούμε την roadster έκδοση της, και στο μέλλον θα ακολουθήσουν αρκετές ειδικές εκδόσεις της.

Bonus! Δες και δύο rendering φωτογραφίες που ετοίμασε ο Theophilus Chin, ο οποίος μας δείχνει το πως θα μοιάζει η Spyder έκδοση της Gallardo.

[Πηγή: Lamborghini, Caradvice, Theophilus Chin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...

Δες μια twin-turbo Lamborghini Huracan να πιάνει τα 363 χλμ/ώρα στην Autobahn

Αυτή η Lamborghini Huracan Performance έχει αποκτήσει διπλά turbo, με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 1.250 άλογα με 1.100 Nm ροπής και όπως...
Autoblog.gr