H Volkswagen επιβεβαίωσε 2 νέα SUV

Σχετικά άρθρα

Ο Peter Thul, επικεφαλής επικοινωνίας της Volkswagen επιβεβαίωσε ότι ο Γερμανικός κολοσσός ετοιμάζει δύο νέα crossovers. Μιλώντας στο Autonews, o Thul δήλωσε ότι το ένα μοντέλο θα τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan. Λογικά το μοντέλο είναι η SUV έκδοση του Polo.

Θα κατασκευαστεί πάνω στη πλατφόρμα MQB, πάνω στην οποία θα κατασκευαστεί και η επόμενη γενιά του Polo. Θα έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Audi Crosslane Coupe, του μελλοντικού Q2, και θα τεθεί απέναντι από τα Nissan Juke και MINI Countryman.

Στιλιστικά θα διαθέτει στοιχεία από το Cross Coupe concept που είδαμε στην έκθεση του Τόκιο και σύμφωνα με τον Ulrich Hackenberg, επκεφαλή ανάπτυξης της Volkswagen, το αυτοκίνητο θα πωλείται σε διάφορες αγορές του κόσμου, και θα διαθέτει μια βασική έκδοση που θα πωλείται σε αναδυόμενες αγορές αλλά και μια πιο premium που θα πωλείται στην Ευρώπη.

Θα φορά του νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που πρωτοφόρεσαν τα νέα A3 και Golf, θα είναι διαθέσιμο σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με την VW να δηλώνει ότι οι δικίνητες εκδόσεις θα προτιμηθούν περισσότερο από το κοινό.

Το δεύτερο θα είναι μεγαλύτερο από το Tiguan και θα διαθέτει 7 θέσεις. Θα απευθύνεται στους Αμερικάνους καταναλωτές, θα κατασκευαστεί πάνω στο Αμερικάνικο Passat και θα είναι φθηνότερο από το Touareg.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...