Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε τέσσερις θεατές σε αγώνα rally

Σχετικά άρθρα

Ακόμη μια τραγωδία σε αγώνα rally, με τρεις νεαρές γυναίκες και ένα 6-χρονο κοριτσάκι να χάνουν τη ζωή τους. Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού αγώνα rally κοντά στην πόλη Ζλιν της Τσεχίας, περίπου 300 χιλιόμετρα ανατολικά της Πράγας, όταν ένα από τα αγωνιστικά ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε, με μεγάλη ταχύτητα, πάνω στους θεατές.

Η Γιάνα Ματσαλίκοβα, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ένας από τους οδηγούς που συμμετείχαν στο ράλι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, διέσχισε μια απόσταση 100 μέτρων εκτός δρόμου και παρέσυρε τους θεατές, σκοτώντας τέσσερα άτομα.

Σε νοσοκομείο της περιοχής νοσηλεύονται άλλοι δύο θεατές, μια 62χρονη και ένας νεαρός άνδρας 21 ετών που παρασύρθηκαν επίσης από το αυτοκίνητο.

[Πηγή: Eurosport | Thanks for the tip, Μπάμπη]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...