Το Tesla Model S το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς για το Motor Trend [w/video]

,
45
1639

Το Αμερικάνικο Motor Trend ανάμεσα από 11 αυτοκίνητα, διάλεξε το Tesla Model S ως το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς, δίνοντας του το βραβείο Motor Trend Car of the Year 2013. Το Model S έχει δεχτεί φέτος αρκετά βραβεία όπου ανάμεσα τους και αυτό του περιοδικού Time το οποίο το κατέταξε μέσα στις 25 καλύτερες εφευρέσεις της χρονιάς. Το πως οι συντάκτες του Motor Trend έφτασαν στο σημείο να το επιλέξουν ως το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς μπορείς να το δεις μέσα από τα δύο video που έδωσε.

Στις σχετικές ειδήσεις δες και το review του Consumer Reports για το Model S την ώρα που ένα έχει φτάσει ήδη στη Γερμανία. Στην Ευρώπη το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε μόλις 150 μονάδες αποκλειστικά μέσω leasing της Athlon Car.

Bonus! Δες και μια rendering φωτογραφία του Theophilus Chin ο οποίος μετέτρεψε το Model S σε Wagon.

[Πηγή: Motor Trend, Theophilus Chin, Consumer Reports ]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.