Κέρδισε ένα VIP τριήμερο στο WRC του Monte Carlo από την Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα του WRC του 2013 με το ολοκαίνουργιο Polo R WRC και τώρα δίνει την δυνατότητα σε όλους εμάς, να κερδίσουμε ένα  VIP τριήμερο στο WRC του Monte Carlo το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Ιανουαρίου του 2013.

Η διαμονή του νικητή θα γίνει σε ένα 5-στερο ξενοδοχείο του Monte Carlo, ενώ θα έχει και VIP εισιτήριο και για τις τρεις ημέρες του αγώνα. Θα μπορεί να δει από κοντά τις εργασίες των μηχανικών και των οδηγών της Volkswagen Rally the World-Team, και το μόνο που ζητά είναι να βρει τον άνθρωπο εκείνον που θα κρατά καλύτερα τα κράνη των οδηγών.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή, είναι να ανεβάσεις μια εικόνα στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού (κάνε κλικ πάνω στο video) στην οποία θα κρατάς είτε ένα κράνος, είτε ένα άλλο αντικείμενο που μοιάζει με κράνος (μπαλόνι κτλ), με τον πιο έξυπνο τρόπο που μπορείς.

O διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τις 4 Ιανουαρίου με τον νικητή να αναδεικνύεται μέσα από μια κριτική επιτροπή της VW, επικεφαλής της οποίας είναι ο Jacky Ickx.

Το δώρο είναι για δύο άτομα, με τον νικητή να παίρνει μαζί του και ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Ο νικητής εκτός από το VIP εισιτήριο και την πολυτελή διαμονή στο 5-στερο ξενοδοχείο του Μονακό, θα κερδίσει φυσικά δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια καθώς και πλήρη γεύματα σε αυτό.

Volkswagen Polo R WRC (1)

Να θυμίσω ότι το Polo R WRC παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες επίσημα στο Μονακό και είναι βαμμένο στα χρώματα του κύριου χορηγού της, της Red Bull. O αγωνιστικός επικεφαλής της γερμανικής ομάδας θα είναι ο γνωστός μας από την επιτυχημένη πορεία του στη Ford, Jost Capito, με τη φιλοδοξία τους να είναι να παλέψουν για την πρώτη θέση από τον πρώτο κιόλας αγώνα, με στόχο φυσικά το πρωτάθλημα μέσα.

Οι οδηγοί θα είναι ο Jari-Matti Latvala με συνοδηγό τον Μika Antilla, ο Sebastien Ogier με συνοδηγό τον Julien Ingrassia και τέλος ο Andreas Mikkelsen που στο δεξί bucket θα κάθεται ο Μikko Markkula.

Μηχανικά φορά έναν νέο 1.600αρη TSI κινητήρα άμεσου ψεκασμού απόδοσης 315 ίππων στις 6.250 σ.α.λ με 425 Nm ροπής στις 5.000 σ.α.λ που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο σειριακό κιβώτιο. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς και λόγω περιορισμών της FIA αποδίδει 300 άλογα.

Στις ασφάλτινες διαδρομές θα φορά ζάντες 18″ ενώ στα χωμάτινα και στα χιονισμένα θα φορά ζάντες διαστάσεων 15″. Έχει διαστάσεις 3,976 μέτρα μήκος, 1,820 μέτρα πλάτος και 1,356 μέτρα μήκος με μεταξόνιο 2,480 μέτρα και μετατρόχιο 1,610 μέτρα. Ζυγίζει 1.200 κιλά, όσο ορίζουν οι κανονισμοί της FIA. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα περίπου 200 χλμ/ώρα, ανάλογα με την κλιμάκωση του κιβωτίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...