Teaser Photo: Cadillac ELR

Σχετικά άρθρα

2014 Cadillac ELR

H Cadillac έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του ELR, την έκδοση παραγωγής του Converj concept, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο.

To ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι μπροστοκίνητο και θα χρησιμοποιεί ένα αναβαθμισμένο Voltec σύστημα των Chevrolet Volt και Opel Ampera. Θα συνδυάζεται έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου και με έναν 4-κύλινδρο βενζινοκινητήρα που φορτίζει αποκλειστικά τις μπαταρίες, μόλις αυτές αδειάσουν. Ο κινητήρας στα Volt/Ampera είναι 1.400 κ.εκ, αλλά στη περίπτωση του Volt θα είναι 1.800 κ.εκ. Επίσης μεγαλύτερες θα είναι και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Θα διαθέτει πολυτελές εσωτερικό και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Cadillac, το ELR θα προσφέρει κάτι που δεν υπάρχει αυτή τι στιγμή στη κατηγορία του, μια ηλεκτρική πρόταση με εντυπωσιακό σχεδιασμό και το “fun to drive” ενός coupe αυτοκινήτου. Αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2013 με αρχική τιμή τις $55.000 (€44.290).

[Πηγή: Cadillac]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Cadillac ELR Luxury Coupe Breaks Cover at NAIAS

First glimpse at the Cadillac of extended-range electric vehicles

DETROIT – The all-new 2014 Cadillac ELR extended-range electric luxury coupe will make its world debut January 15 at the North American International Auto Show.

Based on the Converj concept, ELR combines dramatic design with industry-leading extended range electric vehicle technology in a unique luxury coupe.

Cadillac has been a leading luxury auto brand since 1902. In recent years, Cadillac has engineered a historic renaissance led by artful engineering and advanced technology.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota teasάρει το νέο 4Runner

Την πρώτη teaser φωτογραφία της νέας γενιάς του 4Runner αποκάλυψε η Toyota, με το επερχόμενο off-roader SUV να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του...

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Η Rimac teasάρει το αυτόνομο ρομποταξί της

Η Rimac επεκτείνεται στην αγορά μαζικής μετακίνησης και στις 26 του Ιούνη θα παρουσιάσει ένα αυτόνομο ρομποταξί, με το εμπορικό του λανσάρισμα να γίνεται...
Autoblog.gr