Αυτό είναι το Honda Urban SUV Concept

,
3
764

Honda-urban-SUV-concept

Αυτές είναι οι δύο πρώτες φωτογραφίες του Honda Urban SUV Concept, του πρωτότυπου crossover που θα παρουσιάσει η Honda αύριο στο Detroit. Η έκδοση παραγωγής θα κατασκευαστεί πάνω στην επόμενη γενιά του του Jazz το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013. Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Peugeot 2008, Nissan Juke, Opel Mokka, Fiat 500X και Chevrolet Trax, με τους Ιάπωνες να πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να πουλά 400.000 μονάδες ετησίως, την ώρα που οι τωρινές εκδόσεις του Jazz σε όλο τον κόσμο πωλούν 800.000 μονάδες ετησίως.

Το αυτοκίνητο παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί είτε το 2014 είτε το 2015 και για την Αμερικάνικη αγορά θα κατασκευάζεται μαζί με την hatchback έκδοση του, στο νέο εργοστάσιο που ετοιμάζει η Honda στο Μεξικό, το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στο 2014.

Θα φορά τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα φορά το νέο Jazz και θα είναι διαθέσιμο και με σύστημα τετρακίνησης.

H Honda περιγράφει το Urban SUV Concept, ως ένα παγκόσμιο πρωτότυπο μοντέλο που συνδυάζει τα σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά ενός SUV, με τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους. Αναλυτικές λεπτομέρειες θα μάθουμε γι’αυτό αύριο.

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.