B.Ecclestone: “Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το Nurburgring!”

Σχετικά άρθρα

bar-2001-06-22-panis-nurburgring

Την προηγούμενη βδομάδα ο Bernie Ecclestone άφησε να εννοηθεί ότι το Nurburgring θα φιλοξενήσει τον αγώνα για το Γερμανικό Grand Prix αλλά τα πράγματα φαίνεται να μην είναι και τόσο σίγουρα. Πλέον, ο ισχυρός άνδρας της Formula 1 έρχεται να ταράξει τα νερά και να σπείρει την αμφιβολία σε όλο το Grid. Θα είναι ή όχι το Nurburgring η πίστα διεξαγωγής του Γερμανικού αγώνα; Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Bernie για το γεγονός αυτό:

Έχουμε το Γερμανικό Grand Prix αλλά δε γνωρίζουμε που θα διεξαχθεί αυτό. Το έχουμε σημειώσει, είναι στο πρόγραμμα της ερχόμενης χρονιάς. Μπορούμε να αποφασίσουμε μόλις αρχίσει η χρονιά.

Ερωτηθείς αν θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στο Nurburgring, απάντησε:

Όχι. Οι ανθρώποι που ήταν εκεί έφυγαν. Δεν έχουν αρκετά χρήματα. Άρα, θα δούμε. Είπα στο Reuters ότι μιλάμε μ’αυτούς για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δε γνωρίζω τι θα γίνει με το Nurburgring κι αυτό είναι που προσπαθούμε να επιλύσουμε.

Η Παγκόσμια οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και τα πάντα. Λογικό να επηρεάσει και τη Formula 1, κάτι που κάνει τον κύριο Bernie Ecclestone να αναθεωρεί και ταυτόχρονα να αναζητεί το κέρδος. Κέρδος που δεν τον ενδιαφέρει αν θα προέλθει από το Nurburgring ή από το Hockenheim

[Πηγή: Yahoo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα