Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;

,
113
1917

greek-policeman-logo

Το περιστατικό που περιγράφω εδώ συνέβη χθες σε γνωστό μου που μου έδωσε την άδεια να το δημοσιεύσω. Η σκηνή περιλαμβάνει το μοτοσικλετιστή της ομάδας “Z” που βλέπεις στη φωτογραφία, ο οποίος αφού ανέβηκε με τη μηχανή στο πεζοδρόμιο, πάρκαρε με την άνεση του μπροστά στο ATM για να κάνει ανάληψη, με αποτέλεσμα να κλείσει τη διάβαση, και να μην μπορεί να περάσει κανείς!

Δεν τόλμησε κανείς να του πεί τίποτα στην αρχή και έτσι ο γνωστός μου αποφάσισε να του πει ευγενικά ότι με το τρόπο που έχει παρκάρει, έχει κλείσει το πεζοδρόμιο! Το όργανο της τάξης με θράσος και με κάθε διάθεση να υπερβεί το καθήκον, του ζήτησε τη ταυτότητά του την οποία και έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του!!! Ναι, καλά διάβασες! Προφανώς ως μέτρο ασφάλειας! Το ίδιο όμως έκανε και ο πολίτης ως όφειλε. Έβγαλε φωτογραφία το συμβάν!

Ξέρω ξέρω, δεν είναι όλοι το ίδιο και τα λοιπά. Αυτοί που είναι έτσι όμως πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά! Η πινακίδα της μοτοσυκλέτας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να απολύσει το συγκεκριμένο αστυνομικό! Αν σου τύχει κάτι, μη φοβηθείς, κάνε το καθήκον σου όπως έκανε ο συμπολίτης μας.

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.