Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;

Σχετικά άρθρα

greek-policeman-logo

Το περιστατικό που περιγράφω εδώ συνέβη χθες σε γνωστό μου που μου έδωσε την άδεια να το δημοσιεύσω. Η σκηνή περιλαμβάνει το μοτοσικλετιστή της ομάδας “Z” που βλέπεις στη φωτογραφία, ο οποίος αφού ανέβηκε με τη μηχανή στο πεζοδρόμιο, πάρκαρε με την άνεση του μπροστά στο ATM για να κάνει ανάληψη, με αποτέλεσμα να κλείσει τη διάβαση, και να μην μπορεί να περάσει κανείς!

Δεν τόλμησε κανείς να του πεί τίποτα στην αρχή και έτσι ο γνωστός μου αποφάσισε να του πει ευγενικά ότι με το τρόπο που έχει παρκάρει, έχει κλείσει το πεζοδρόμιο! Το όργανο της τάξης με θράσος και με κάθε διάθεση να υπερβεί το καθήκον, του ζήτησε τη ταυτότητά του την οποία και έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του!!! Ναι, καλά διάβασες! Προφανώς ως μέτρο ασφάλειας! Το ίδιο όμως έκανε και ο πολίτης ως όφειλε. Έβγαλε φωτογραφία το συμβάν!

Ξέρω ξέρω, δεν είναι όλοι το ίδιο και τα λοιπά. Αυτοί που είναι έτσι όμως πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά! Η πινακίδα της μοτοσυκλέτας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να απολύσει το συγκεκριμένο αστυνομικό! Αν σου τύχει κάτι, μη φοβηθείς, κάνε το καθήκον σου όπως έκανε ο συμπολίτης μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...