Η Volkswagen εργάζεται πάνω στο CC Shooting Brake

Σχετικά άρθρα

volkswagen-cc-1320283263-10570

Τα τελευταία νέα από τα ενδότερα της Volkswagen αναφέρουν ότι η εταιρία σχεδιάζει να βγάλει μια Shooting Brake έκδοση του CC μοντέλου της, που πιθανότατα θα βγει στην αγορά αρχές του 2015.

Αν τελικά πάρει το πράσινο φως, το Volkswagen CC Shooting Brake, χωρίς να είναι αυτό η τελική ονομασία, θα διατηρεί τη καμπυλωτή οροφή του και θα έχει χώροι αποσκευών περίπου 570 λίτρων. Η τελική απόφαση θα παρθεί σε συνάρτηση με τις πωλήσεις της station wagon έκδοσης του Passat.

Το CC Shooting Brake θα βασίζεται πάνω στη τωρινή γενιά του μοντέλου και θα είναι χτισμένο και αυτό πάνω στη πολυτάλαντη MQB πλατφόρμα του Group. To μοντέλο προορίζεται να καλύψει το κενό μεταξύ του Passat και του Phaeton και γι’αυτό το λόγο θα έχει ελαφρώς αυξημένες διαστάσεις, με το μήκος του να φτάνει τα 4.9 μέτρα.

Αυτό θα το κάνει να είναι πιο ευρύχωρο στο εσωτερικό του και κυρίως για τα πόδια των πίσω επιβατών. Μηχανικά θα φοράει τα ίδια 4-κύλινδρα κινητήρια σύνολα με το CC, τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου, με πιθανή προσθήκη μιας plug-in βενζινοκίνητης υβριδικής έκδοσης.

Φυσικά, η κίνηση θα μεταφέρετε στους εμπρός τροχούς αλλά θα προσφέρεται και με το 4Motion AWD σύστημα της εταιρίας, όμοιο με αυτό που πρόσφατα παρουσίασε στο Golf VII 4Motion με το Hadlex 5ης γενιάς.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr