Η νέα ναυαρχίδα της Alfa Romeo στην αγορά το 2015

Σχετικά άρθρα

alfa-romeo-giulia-sportwagon-2014-rendering

Δεν είναι κρυφό πλέον ότι η Alfa Romeo ετοιμάζει νέα ναυαρχίδα, η οποία όπως φανερώνει και το εταιρικό πλάνο της, θα βγει στην αγορά το 2015. Πρόκειται για ένα sedan αυτοκίνητο της μεγάλης E-segment κατηγορίας, εκεί όπου ανήκουν τα Mercedes-Benz E-Class, Audi A6, BMW 5-Series.

Το αυτοκίνητο θα είναι πισωκίνητο και θα κατασκευάζεται από τη Maserati. Θα χρησιμοποιεί αρκετά μέρη της Ghibli και μηχανικά θα είναι διαθέσιμη τόσο με τον V6 3,0-λιτρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης 380 ίππων όσο και με τον V8 3,8-λίτρων twin-turbo απόδοσης 480 ίππων. Στη γκάμα των κινητήρων ίσως θα υπάρχει και ο V6 3,0-λίτρων κινητήρας προερχόμενος από το Jeep Grand Cherokee.

Εκτός από πισωκίνητο, το νέο μεγάλο sedan της Alfa Romeo, το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο ώστε ο ιδιοκτήτης του να μπορεί να δικαιολογήσει τη χρήση σοφέρ, θα είναι διαθέσιμο και με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο θα βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό.

[Πηγή: Car.co.uk]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...