Αυτό είναι το SsangYong LIV-1 Concept

Σχετικά άρθρα

11489080592044419987

Η SsangYong έδωσε νέες φωτογραφίες του νέου της concept, LIV-1 προτού παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Σεούλ που ξεκινάει τη Πέμπτη.

Το συγκεκριμένο concept της Κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας έρχεται να συμπληρώσει όλα τα προηγούμενα που έχει παρουσιάσει η εταιρία, SUT 1XIV-1XIV-2e-XIVSIV-1 και πιθανότατα μας δείχνει ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Rexton και το Rodius. To “LIV” σημαίνει “Limitless Interface Vehicle” και η έκδοση παραγωγής θα βγει κάποια στιγμή το 2015.

Το concept βασίζεται στη σχεδιαστική φιλοσοφία “Robust Aesthetics” και θα πάρει θέση μαζί με 19 άλλα μοντέλα της εταιρίας.

Το αυτοκίνητο διαθέτει LED φώτα ημέρας, μεγάλες ζάντες, φουσκωμένα φτερά και μια μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών είναι κρυμμένες στη πίσω κολόνα και στο εσωτερικό  φιλοξενεί 7 επιβάτες και είναι διαμορφωμένο σε διάταξη 2+2+3. Ακόμα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για μηχανικά σύνολα, αλλά θα μάθουμε τα πάντα σε λίγες μέρες.

[Πηγή: Ιndianautosblog]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

SsangYong Torres EVX

Την ηλεκτρική έκδοση του Torres αποκάλυψε σήμερα η SsangYong, η οποία στην έκθεση Seoul Mobility Show στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει συνολικά 16 πρωτότυπα...