Θέλεις να γίνεις ο πρώτος Έλληνας οδηγός στη Formula; Τώρα μπορείς!

Σχετικά άρθρα

VRT Formula Club (2)

Το 1ο Ελληνικό και μοναδικό στην Ευρώπη πρωτάθλημα ταχύτητας με απόλυτους εξομοιωτές – μονοθέσια τύπου Formula και απευθείας αναμετάδοση στο internet είναι πλέον πραγματικότητα! To Virtual Racing Talents (V.R.T) Formula δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 16 ετών και άνω, να συμμετέχουν σε ένα πρωτοποριακό πρωτάθλημα αγωνιστικής οδήγησης, βασισμένο σε εξομοιωτές τύπου formula επαγγελματικών προδιαγραφών.

Το πρωτάθλημα του VRT Formula έχει δύο ηλικιακές ομάδες. Η πρώτη ομάδα αφορά στους συμμετέχοντες απο 16-­‐25 ετών. Το VRT Formula σε συνεργασία με τη “Virage Racing Academy ” στην Ισπανία, απο την οποία έχουν αναδειχθεί πολλοί από τους σημερινούς επαγγελματίες πιλότους της F1, όπως οι Sergio Perez,Vitaly Petrov, Charles Pic, προσφέρουν στον νικητή ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο εκπαίδευσης και οδήγησης μονοθέσιου Formula renault στην πίστα Ricardo Tormo (επίσημη πίστα δοκιμών F1), δίνοντας του την ευκαιρία να τραβήξει τα βλέματα του κόσμου της FORMULA πάνω του!

Η δεύτερη ηλικιακή ομάδα αφορά στους συμμετέχοντες από 25 ετών και άνω, από την οποία ο νικητής θα κερδίσει την εμπειρία οδήγησης με F1 κανονικό μονοθέσιο -­‐ V8 Cosworth (3laps F1) και με Opel Lotus (15laps F3) στην πίστα Le Luc en Provence, στο πλαίσιο του μονοήμερου σεμιναρίου Circuit du Var FORMULE 1 course HI-­‐TECH (Semi-­‐automatic gearbox)!

Το πρωτάθλημα διαρκεί 8 μήνες και διεξάγεται απο 24/03/2013 εως 30/11/2013, στο VRT Formula Club, που βρίσκεται στον Νέο Κόσμο. Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος θα μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο, στην επίσημη ιστοσελίδα του V.R.T. Formula.

Φαίνεται μια πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα πρόταση και για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του V.R.T Formula.

[Πηγή: V.R.T Formula]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...