Ανακοινώθηκε επίσημα η τιμή της SSC Tuatara, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Δεκέμβρη

Σχετικά άρθρα

ssc-tuatara-4
Με την ολοκλήρωση της εξέλιξης του κινητήρα της SSC Tuatara, ο οποίος είναι χωρητικότητας 6,9 λίτρων και αποδίδει 1.350 άλογα με 1.733 Nm ροπής, ο πρόεδρος της εταιρίας, Alan Leverett, ανακοίνωσε ότι η τιμή του αμερικάνικου hypercar θα ξεκινάει από τα $1.3 εκατ. (€990.000), με τις πρώτες παραδόσεις να ορίζονται για τον Δεκέμβρη του 2013 ή το αργότερο τον Ιανουάριο του 2014.

Η δήλωση αυτή ξαφνιάζει καθώς ακόμα η SSC δεν έχει ανακοινώσει ούτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ούτε έχουμε δει κάποιο λειτουργικό πρωτότυπο με πλήρες εσωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι η εξέλιξη του πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και πίσω από τις κάμερες των carparazzi, καθώς επίσης η εταιρία δε θα μας παρουσιάζει σιγά σιγά τα χαρακτηριστικά του ούτε πολλές teaser φωτογραφίες.

Σκοπός της φυσικά είναι να πάρει το τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου στο κόσμο από τη Bugatti Veyron Super Sport και για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει η τελική του ταχύτητα να ξεπερνάει τα 430.98 km/h.

[Πηγή: Shelby Supercars]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...