Spy Photos: BMW M235i χωρίς καμουφλάζ, σκέτη κούκλα!

Σχετικά άρθρα

BMW M235i Spy Photos

Για πρώτη φορά βλέπουμε χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ τη νέα BMW Σειρά 2 Coupe, και μάλιστα βλέπουμε την γρήγορη έκδοση της, την M235i, η οποία είναι απλά πανέμορφη.

Βλέπουμε πως η BMW κατάλαβε το λάθος της με τα φωτιστικά σώματα της Σειράς 1, και στη Σειρά 2 έχει τοποθετήσει νέα, πολύ ομορφότερα λεπτά φωτιστικά σώματα καθώς και νέα λεπτότερη γρίλια.

Η M235i φορά επιθετικό bodykit με νέο προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, ζάντες 18″ με ελαστικά διαστάσεων 225/40 μπροστά και 245/35 πίσω και μπλε δαγκάνες φρένων. Θα είναι διαθέσιμη και στο πορτοκαλί Valencia Orange χρώμα της 1-Series M Coupe, ενώ αργότερα M235i έκδοση θα βγει και σε cabrio έκδοση. Επίσης διαθέτει διπλές μαύρες απολήξεις εξατμίσεων, ασημί καθρέπτες, αεροτομή και μαύρο διαχύτη.

Μηχανικά θα φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbo κινητήρα που φορά και η Μ135i απόδοσης 320 ίππων με 450 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι, το οποίο θα στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τον Νοέμβριο στο εργοστάσιο της BMW στη Λειψία και θα είναι βαρύτερη από την M135i.

Σε ότι αφορά την 2-Series Coupe. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013, ενώ η 2-Series Cabrio θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2014.

BMW M235i Spy Photos

Θα είναι μικρότερη σε διαστάσεις από την Σειρά 4, αλλά λίγο μεγαλύτερη από την τωρινή γενιά της Σειράς 1 Coupe. Η BMW έχει δηλώσει ότι θα είναι πιο σπορ από την 1-Series Coupe και μηχανικά θα φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που φορά και η Σειρά 1, όπως βλέπουμε και στο παραπάνω πινακάκι. Αργότερα θα προστεθεί και ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας.

Οι κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και το σύστημα τετρακίνησης xDrive.

[Πηγή: Bimmerpost | Thanks for the tip, Kevin, Μιχάλη]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr