Η McLaren έχει στόχο το 6:33.26 με την P1 στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

McLaren P1 (1)

Ο Ron Dennis κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της McLaren P1 στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη, είχε δηλώσει πως το νέο τους hypercar θα γυρνά σε χρόνο κάτω των 7 λεπτών στο Nürburgring.

Ωστόσο έχει κυκλοφορήσει αυτή η φωτογραφία η οποία δείχνει έναν εκπληκτικό χρόνο, 6:33.26. Τι γίνεται θα αναρωτιέσαι; Γίνεται η P1 να είναι κατά 15 δευτερόλεπτα γρηγορότερη από την Pagani Zonda R, η οποία έχει σημειώσει χρόνο 6:47 στη Πράσινη Κόλαση, και είναι αυτή που κρατά μέχρι και σήμερα το ρεκόρ;

mclaren p1 ring

Η αλήθεια είναι πως όλοι περιμένουμε ότι η P1 θα είναι γρήγορη στο Ring, αφού το έχουν δηλώσει και το ξαναδηλώσει οι υπεύθυνοι της McLaren. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικά γρήγορο αυτοκίνητο παντού και όχι το αυτοκίνητο εκείνο που θα είχε τη μέγιστη τελική ταχύτητα.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε μέσω του κινέζικου site Autohome, το οποίο αναφέρει πως αυτή παρουσιάστηκε σε πιθανούς πελάτες της McLaren στη Κίνα. Η ίδια η McLaren, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, απάντησε λέγοντας πως απλά η φωτογραφία δείχνει τον στόχο που έχει για την P1 στο Nurburgring Nordschliefe.

Έτσι ας ηρεμήσουμε, προς το παρόν. Η McLaren δεν έχει επιχειρήσει ακόμη επίσημη χρονομέτρηση στη Πράσινη Κόλαση, αν και ανεπίσημα εκεί στο Woking έχουν κάνει έναν -πολύ- γρήγορο γύρο στο Nordschliefe και ξέρουν περίπου ποιες είναι οι δυνατότητες της P1, οι οποίες είναι κοντά στον χρόνο που βλέπουμε στη παραπάνω φωτογραφία. Πόσο κοντά; Πρέπει να περιμένουμε μέχρι η McLaren να τον ανακοινώσει επίσημα.

McLaren P1 (2)

[Πηγή: Autohome, Jalopnik]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...