H Renault παραδέχτηκε ότι ο σχεδιασμός της Laguna είναι υπέυθυνος για τις κακές πωλήσεις της

Σχετικά άρθρα

Renault_Laguna

O Γενικός Διευθυντής της RenaultCarlos Tavares, παραδέχτηκε ότι ο αδιάφορος σχεδιασμός της Laguna έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις του αυτοκινήτου, με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του sedan να επηρεάζει τις πωλήσεις τόσο του πιο κομψού και όμορφου coupe, όσο και του πρακτικότερου station wagon.

Στη συνέντευξη του στο βρετανικό Autocar εντόπισε το “πρόβλημα” στο πίσω μέρος του sedan που είναι “λίγο περίεργο” και το οποίο κατέστρεψε τη δυναμική που είχαν οι άλλες δύο εκδόσεις.

Τέλος, είπε ότι η επόμενη γενιά της Renault Laguna έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2014 ή αρχές του 2015, δίνοντας τη πληροφορία όσον αφορά το σχεδιασμό της ότι θα “έχει χαρακτήρα χωρίς να είναι περίεργη” όπως ακριβώς έγινε και με τα τελευταία μοντέλα της γαλλικής εταιρίας Zoe, Captur και Clio. Δηλαδή θα έχει “ρευστή και συναισθηματική” εμφάνιση.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...