Φήμες θέλουν τον James Allison στη Honda

Σχετικά άρθρα

James Allison

Ο James Allison αποτελεί παρελθόν από τη Lotus, και μόλις αποχώρησε από το Enstone, ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η Ferrari και η McLaren ήταν οι δύο ομάδες που ήταν στην κορυφή, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, ενώ διαβάσαμε ακόμα και για τη Red Bull, σαν διάδοχος του Adrian Newey, που κάποιοι τον ήθελαν εκτός Formula 1 από το 2014, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο, διότι είναι μόλις 54 ετών και απολαμβάνει αυτό που κάνει.

Οι τελευταίες φήμες έρχονται από την Φινλανδία και τη γνωστή εφημερίδα Turun Sanomat. Η εφημερίδα λέει πως ο Allison εργάζεται ήδη για τη Honda, η οποία θα επιστρέψει στη Formula 1 το 2015, φυσικά σαν προμηθευτής κινητήρων, τουλάχιστον στη McLaren, και ο Βρετανός τεχνικός θα βοηθήσει τους Ιάπωνες και τη McLaren να είναι όσο πιο έτοιμη στη δύσκολη πρόκληση των turbo κινητήρων.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά και για κάποιες δοκιμές που μπορεί να γίνονται τη Suzuka ή το Motegi, με μονοθέσια που έχουν παρόμοιο σχεδιασμό μ’ αυτόν που θα δούμε από τη νέα σεζόν (σχεδιασμένο από τον Allison) και με V6 κινητήρες όχι απαραίτητα turbo, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Allison είναι ένα καλό μυαλό κι ένας ικανός τεχνικός που μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα. Έδωσε πολλά στη Lotus για όσα χρόνια ήταν Τεχνικός Διευθυντής και θα είναι σίγουρα ένα σημαντικό νέο μέλος στη οικογένεια της Honda, αν φυσικά ισχύουν οι παραπάνω ισχυρισμοί, για τους οποίους θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε αν όντως είναι σωστοί.

[Πηγή: Turun Sanomat]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα