Video: Δες ένα Audi 80 να… καταπίνει για την πλάκα του μια Ferrari FF!

Σχετικά άρθρα

Audi 80 Vs Ferrari FF

Αν σου έλεγα ότι ένα 25 ετών Audi 80 θέλει να τα βάλει με μία Ferrari FF, σίγουρα θα γελούσες. Αν, όμως, σου έλεγα ότι το Audi μπορεί να… μαστιγώσει μέχρι περίπου 700 αλογάκια, τότε είμαι σίγουρος πως θα σοβάρευες. Ο V12 κινητήρας της FF, 6.3 λίτρων, αποδίδει μέχρι 660 άλογα και 683 N·m, οπότε θα έλεγες ότι η μάχη θα είναι κλειστή.

Κάνεις τεράστιο λάθος! Μπορεί η διαφορά στην ιπποδύναμη να μην είναι τόσο μεγάλη, αλλά το 80 έχει για πρωινό την FF! Βάζουν αγώνα στο μισό μίλι, δηλαδή 804 μέτρα. Ο οδηγός τής FF κολλάει από την αρχή το γκάζι στο πάτωμα, κάτι που δεν κάνει ο οδηγός τού Audi, καθώς είναι τόσο σίγουρος για τη νίκη του, που αφήνει την “Ιταλίδα” να κάνει μια σημαντική διαφορά που, αρχικά, φαίνεται πως δεν μπορεί να “κλείσει”.

Όταν, όμως, πατά τέρμα το γκάζι, καταπίνει με τεράστια άνεση την FF, με αποτέλεσμα να νικήσει για την πλάκα του τη συγκεκριμένη κόντρα! Respect!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...