OnBoard Video: Δες πώς ο Loeb σημείωσε το 8:13.878 στο Pikes Peak [Σοκ και Δέος]

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Sebastian Loeb έγραψε ιστορία, αφού με το Peugeot 208 T16 Pikes Peak σημείωσε χρόνο 8:13.878 στη θρυλική ανάβαση του Pikes Peak των 20 χιλιομέτρων με τις 156 στροφές, κάνοντας σμπαράλια το περσινό ρεκόρ του Rhys Millen ο οποίος με ένα Hyundai Genesis είχε σημειώσει χρόνο 9:46.16!

Η Peugeot δεν έχασε χρόνο και ανέβασε ήδη το onboard video, δείχνοντας σε όλους μας το πόσο τρελά οδηγούσε ο Αλσατός, ώστε να καταφέρει να σημειώσει αυτόν τον εκπληκτικό χρόνο, αλλά και τους ηλίθιους θεατές που πέρασαν το δρόμο θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο Loeb δήλωσε πως αυτός ήταν ο αγώνας της χρονιάς γι’αυτόν και συνέχισε:

Υπήρχε μεγάλη πίεση καθώς ήξερα πόσο πολύ είχαν δουλέψει αλλά και πόσα είχαν επενδύσει σε αυτή την προσπάθεια η Peugeot και οι συνεργάτες της. Μετά από πολύμηνη προετοιμασία, ήταν όλα πλέον στο χέρι μου. Βρισκόμουν στην εκκίνηση, δεμένος, έτοιμος να πατήσω γκάζι και έβλεπα τα σύννεφα να μαζεύονται στην κορυφή.  Ένιωθα πως αν καθυστερούσαμε λίγο ακόμα, θα ήταν δύσκολο να πετύχουμε το στόχο μας.

Ο Rhys Millen μαθαίνοντας για τον χρόνο που σημείωσε ο Loeb, λίγο προτού ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια (2ος στη γενική με 9:02.192) δήλωσε:

Ήξερα πως δεν μπορούσα να πετύχω ανάλογο χρόνο. Η επίδοση τους ήταν απλά απίστευτη. Θα σπάσει άραγε ποτέ αυτό το ρεκόρ; Ίσως και όχι…

http://www.youtube.com/watch?v=-ixD6GdOpMs

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...